Hiermee help ik je graag

Gaat het niet goed met je? Loopt het al een tijdje niet helemaal zoals je wenst?
Kom dan eens bij me langs voor een kop koffie. Ik zorg dat je weer perspectief gaat zien en dat je anders weggaat dan dat je binnen kwam.

Gezin

Als je vader of moeder bent geworden, verandert er veel in je leven. Veel meer dan je misschien vooraf dacht. En dat kan je flink overvallen. Wie ben jij als ouder? Hoe is je relatie met je kind? Hoe is je relatie met je eigen ouders? Vaak veranderen er ook dingen in de relatie met je partner, of vraag je je af hoe je je gezin gaat combineren met je werk.

Er wordt veel meer van je gevraagd maar door alle gebroken nachten neemt je energie af. Hoe blijf je, in deze nieuwe situatie, toch goed voor je zelf zorgen? Ik kan je daarbij helpen.

R

Meer tijd voor jezelf

R

Weer genieten

R

Nieuwe balans

Uitdagingen op je werk

Je hebt een leuke baan. Werkinhoudelijk doe je wat bij je past. Toch loopt het niet lekker op je werk. De werkweek begin je met steeds meer tegenzin. En je bent elke dag weer blij als het tijd is om naar huis te gaan. Je komt steeds vaker in een onprettige situatie maar je kunt je vinger er niet op leggen.

Wat gebeurt hier nou? Wil je weer grip op de situatie? Communiceer je op een effectieve manier? Ik kan je helpen om grip te krijgen op het gedoe. We onderzoeken samen waar je behoeftes liggen. Hoe zorg jij er voor dat je krijgt wat je nodig hebt? En ja…je hebt vaak veel meer opties dan je nu denkt.

R

Weg van gedoe

R

Niet moeten maar mogen

R

Nieuwe balans

Relatie

Waarom was je ooit ook al  weer zo verliefd geworden op je partner? Al die eigenschappen die je eerst zo aantrekkelijk vond, lijken wel verdwenen. Misschien irriteren ze je zelfs.

Doordat je zelf veranderd bent of doordat je in een andere levensfase zit dan toen je elkaar leerde kennen, lijk je elkaar steeds vaker niet te begrijpen. Praktische problemen ontaarden steeds vaker in een conflict. Of je merkt dat je regelmatig de behoefte hebt om maar helemaal uit contact te gaan.

Wil je nog investeren in je relatie? Wil je kijken wat jij anders zou kunnen doen? Ik kan je daar bij helpen. Investeer in jezelf door een afspraak te maken.

R

Meer opties dan je denkt

R

Investering in je relatie

R

Frisse blik

Dilemma

Moet je wel of niet verhuizen, wel of niet veranderen van baan? Of sta je voor een andere moeilijke keuze waar je maar niet uit komt? Ik kan je, met gebruik van een helder model, helpen bij het maken van een goede beslissing.

Hoe moeilijk en onoverzichtelijk het ook is in je hoofd. Als we het model doorlopen hebben, heb je helderheid. Vervolgens kun je een goed beargumenteerde keuze maken. Zowel met je hoofd als met je hart.

R

Helderheid

R

Keuze met hoofd en hart

R

Rust

Sonja Blanken • sonja@oploskoffie.nl 
Hobbemastraat 6 • 6814KS Arnhem • tel: 0610510589
KvK nr. 73716219 • BTW nr. NL001654804B23