Ervaringen

Wat anderen zeggen

Sonja is een betrouwbare coach die mij snel een veilig gevoel gaf. Haar concrete en praktische vragen, hielpen mij situaties helder te krijgen. Het resultaat daarvan is dat Sonja mij – op een moment dat werkelijk mijn hele leven op z’n kop stond – heeft laten zien én voelen – dat ik enorm aan het groeien was! Bijzonder en dankbaar dat ze mij dat heeft laten ervaren. Dat gun ik iedereen.

Anouk

Praten met Sonja is prettig. Ik voelde me snel op mijn gemak. Door middel van goede vragen komt ze snel tot de kern. Haar benadering is positief en ze zette mij op de juiste manier in beweging. Ze heeft mij handvatten gegeven die ik makkelijk en goed in de praktijk kan gebruiken. Dankjewel Sonja!

Matthijs

Sonja was een hele fijne gesprekspartner bij een aantal van mijn (levens) vragen.

Ze kan op een hele prettige manier hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Door haar manier van vragen stellen, gaf ze mij veel zelfinzicht. Sonja kan goed luisteren en heeft een rustige vertrouwenwekkende uitstraling. Samen kwamen we snel tot de kern van mijn vraag. Ik kon daarna makkelijk zelf aan de slag. Haar kracht zit hem in het snel tot de kern van de zaak komen.  Ik heb  veel over mezelf geleerd en doorzie mijn eigen aandeel / valkuilen als er zich een probleem aandient, sneller.

Judith

Sonja Blanken • sonja@oploskoffie.nl 
Hobbemastraat 6 • 6814KS Arnhem • tel: 0610510589
KvK nr. 73716219 • BTW nr. NL001654804B23